Applen perustaja lanseeraa uuden Ethereum-tunnuksen

Applen perustaja lanseeraa uuden Ethereum-tunnuksen

Wozniakin uusi projekti on hajautettu markkinapaikka merkityn energian vaihdolle.

Applen perustaja Steve Wozniak on ilmoittanut uudesta projektista nimeltä Efforce, blockchain-pohjainen markkinapaikka merkityn energian vaihtamiseksi.

Tämä on Applen jälkeen Bitcoin Trader toinen yritys, jonka Wozniak on perustanut 45 vuoden tauon jälkeen.

Alusta tuo yhteen yritykset, jotka haluavat parantaa energiatehokkuuttaan, osallistujien kanssa, jotka ovat kiinnostuneita maksamaan takaisin energiansäästöjä edustavina rahakkeina.

Applen perustaja käynnistää Crypto Companyn

Blockchain-tekniikkaa on kritisoitu vahingoittamasta ympäristöä liiallisella energiankäytöllä. Mutta Ponnistus on erilainen, Wozniak sanoi.

Applen perustajien mukaan hänen uudella projektillaan on tärkeä rooli vihreän energian edistämisessä ja ympäristövahinkojen vähentämisessä.

„Olemme luoneet Efforcyn ensimmäiseksi hajautetuksi alustaksi, jonka avulla kaikki voivat osallistua maailmanlaajuisiin energiatehokkuushankkeisiin ja hyötyä niistä taloudellisesti sekä luoda mielekkäitä ympäristömuutoksia“, Steve Wozniak sanoi lehdistötiedotteessa.

Efforce-tiimi ilmoitti Mediumissa, että sen aputunnus WOZX (nimetty Wozniakin mukaan) on listattu kaupankäyntitarkoituksessa 3. joulukuuta hbtc.com-sivustolla.

Efforce ei ole ensimmäinen blockchain-projekti, joka saapuu vihreään energiaan.

Alusta kilpailee muiden suosittujen blockchain-pohjaisten alustojen, kuten Power Ledger, LO3 Energy ja WePower, kanssa