Harvest Finance DeFi -tiimi myöntää tekevänsä suunnitteluvirheen

Eilen alussa DeFi-teollisuutta järkyttivät uutiset hakkereista, jotka onnistuivat hyödyntämään Harvest Finance -protokollaa pikalainoilla.

Mukaan post mortem tapahtumasta alkaen tiimin Bitcoin Bank, hyökkääjä hyväksi protokolla näppäimellä katvealueiden ja kestämätön menetys USDC ja USDT sisälle Y Pool Curve.fi suorittaa hakata.

Harvest Financen hyödyntäminen kesti vain seitsemän minuuttia, kun hakkeri käveli pois 24 miljoonalla dollarilla. Hyödyntäminen aiheutti Harvest Finance -yritykselle yhteensä 33,8 miljoonan dollarin tappion, kuten alla selitetään.

USDC-holvin osakekurssi laski 0,980007: stä 0,834953: een, ja USDT-holvin osakekurssi laski 0,978874: stä 0,844812: een, jolloin lasku oli 13,8% 13,7%.

Menetetty arvo on noin 33,8 miljoonaa dollaria, mikä vastasi noin 3,2% protokollan lukittuun kokonaisarvoon hyökkäystä edeltävänä aikana.

Harvest Finance -tiimi myöntää tekevänsä suunnitteluvirheen

Alle 24 tuntia hyökkäyksen jälkeen Harvest Finance -tiimi on myöntänyt tekevänsä suunnitteluvirheen suunnitellessaan protokollaa. Lisäksi he laativat suunnitelman ongelman korjaamiseksi kaikille kärsiville Harvest Finance -käyttäjille. Joukkue on myös pyytänyt hyökkääjää palauttamaan varat, jotta käyttäjille voidaan maksaa korvaus.

Hyökkääjä on osoittanut kantansa. Jos he voivat palauttaa varat käyttäjille, yhteisö arvostaisi sitä suuresti. Varojen palauttaminen kärsiville käyttäjille on painopiste.

Teimme suunnitteluvirheen , omistamme sen. Tuhannet ihmiset toimivat vakuuksina, joten pyydämme nöyrästi hyökkääjää palauttamaan varat käyttöönottajalle, jossa se jaetaan takaisin käyttäjille kokonaisuudessaan.

100 000 dollarin palkkio hyökkääjän kanssa jättäen polun leivänmuruja

Harvest Finance Team väittää myös saavansa merkittävää tietoa hakkereista ja tarjoaa 100 000 dollarin palkkion kenelle tahansa henkilölle tai joukkueelle, joka auttaa palauttamaan varoja. Jos palautus tapahtuu 36 tunnissa, palkkio korotetaan 400 000 dollariin.

Hyökkääjän henkilöllisyyden suhteen Harvest Finance -tiimi on selittänyt, että hän teki useita tapahtumia tunnetuille talletusosoitteille, jotka kuuluvat Binancelle . He ovat myös varoittaneet suosittuja pörssejä, kuten Binance, Coinbase, Huobi, OKEx , Kraken ja Bitfinex, mustalle listalle useita Bitcoin-osoitteita, joita käytettiin varojen poistamiseen renBTC: n avulla.