SEC utvider den akkrediterte investordefinisjonen, men ikke så mye

Fra, ’nei, du kan ikke investere med mindre du er rik‘ for å la til noen „kunnskapsrike medarbeidere“ også. Totalt sett, hvis du er dårlig, ønsker SEC at du skal kjøpe lodd.

Den amerikanske verdipapir- og børskommisjonen (SEC) har utvidet reglene for den „akkrediterte investoren“, som dikterer hvem som kan investere i private selskaper som SpaceX

„For første gang vil individer få lov til å delta i våre private kapitalmarkeder, ikke bare basert på inntekt eller nettoformue, men også basert på etablerte, klare mål for økonomisk raffinement,“ sa styreleder Jay Clayton.

Gjeldende regelverk tillater bare de investorene som har tjent mer enn $ 1 million hver for seg eller over $ 200 000 eller $ 300 000 årlig med en ektefelle, med noen unntak, til å investere i nystartede selskaper og hedgefond.

I følge advokat Drew Hinkes, kan den nye listen bare dekke noen få mennesker som selger private plasseringer

Nå, i henhold til Bitcoin Era, inkluderer endringene i definisjonen visse profesjonelle sertifiseringer og legitimasjon, inkludert lisenser for serie 7, serie 65 og serie 82, „kunnskapsrike medarbeidere“ i fondet, „ektefelleekvivalent“, noe som kan samle økonomi med betydelige andre, og aksjeselskaper og familiekontorer med 5 millioner dollar i eiendeler.

Nei, „akkreditert investor“ -definisjon har ikke utvidet seg med mye. Som SEC-kommissær “ Crypto Mom ” Hester Peirce uttrykker det, “amerikanere burde ikke være nødt til å be SEC om tillatelse til å investere, men dagens akkrediterte investorregel tilbyr i det minste folk en vei til å spørre tillatelse basert på utdannelsen deres, i stedet for bare å fortelle dem “nei, med mindre du er rik.”

“Den akkrediterte investordefinisjonen er fortsatt smal og kommisjonens holdning for paternalistisk. Savnet mulighet på det 11. året av et tyremarked, svarte Karl T. Muth, som underviser i jus og økonomi ved Northwestern University.